Відгуки

Відгуки з нашої офіційної сторінки у цій соціальній мережі

Твій Старт
5.0
powered by Facebook
Yuriy Yaskevych
Yuriy Yaskevych
2019-07-31T13:21:30+0000
З чистим сумління можу радити Твій Старт і власне Уляну як викладача. Разом з нею за 2 місяці ми зробили те, що я відкладав пару років, підготувались до здачі сертифікаційного екзамену на знання польської мови. Велике дякую Уляно за професійний підхід, гнучкість і терпіння)
Serhiy Sokalskiy
Serhiy Sokalskiy
2019-07-16T16:17:15+0000
Пані Уляна – прекрасний викладач, знаходить індивідуальний підхід до кожного, постійно мотивує. Дуже хороша і добра людина. Рекомендую “Твій Старт”!!!
Ліда Козак
Ліда Козак
2019-07-05T07:14:20+0000
Всім рекомендую.Уляна чудова людина,гарний співрозмовник і прекрасний вчитель.
Igora Igorko
Igora Igorko
2019-05-29T21:44:13+0000
п. Уляна – хороший товариш, надійна людина, досвідчений педагог з Польської мови із широким колом інтересів та оригінальним мисленням. Вона уміє звичайний урок перетворити на свято поезії та творчості, оскільки постійно урізноманітнює форми та методи роботи, шукає нові прийомі у співпраці з учнями та дорослими. п. Уляна робить усе для того, щоб кожен урок був цікавим та незабутнім для кожного. У мене з п. Уляною склалися дружні та щирі стосунки, вона завжди готова надати необхідну допомогу, підтримати і надихнути на нові здобутки. Завдяки п. Уляні я радію, що можу говорити, читати, писати правильно, бо займався з нею не вперше. І звичайно після її цікавих уроків, я отримав не вперше позитивні результати, на які так довго чекав. Хочу щиро подякувати за нелегку працю. Бажаю, Вам, багато хороших учнів та студентів і всього найкращого у житті. Процвітання у роботі і великої удачі. Щиро Дякую !!!!! РЕКОМЕНДУЮ ТВІЙ СТАРТ !!!!!
Tetiana Bratsiun
Tetiana Bratsiun
2019-04-26T15:44:02+0000
Рекомендую усім! Пані Уляна просто найкраща, тепер багато поляків думає що я полька 😂 🥰
Марія Лешун
Марія Лешун
2019-04-22T18:24:34+0000
Рекомендую курси польської мови «Твій Старт» у Тернополі )) Тут індивідуальний підхід до кожного )) Дружня і приємна атмосфера )) Викладачі – професіонали своєї справи )) Доступна і цікава подача корисного матеріалу )) «Твій Старт», ви – чудо ))
Олена Войнарович
Олена Войнарович
2019-04-12T11:25:37+0000
Дуже круті курси з польської мови. Уляна Василівна не тілький чудовий викладач, але і крутий психолог. Навіть, якщо у Вас не має настрою, після заняття ви вийдете з посмішкою, впевненністю, зарядом енергії і бажанням вчитися. Дійсно, особливий підхід до кожного, а ще знайомство з польськими традиціями, що не менш важливо. Величезне дякую, Уляні Василівні🤗🤗🤗
Julja Kvak-Kolunyak
Julja Kvak-Kolunyak
2019-04-09T16:55:13+0000
Рекомендую,рекомендую і ще раз рекомендую.Пані Уляна справжній професіонал у повному розуміні цього слова.Я щиро вдячна за те, що зустріла такого: щирого,доброго,привітного,розумного з індивідуальним підходженням до кожного студента педагога польської мови.З пані Уляною я змогла за неповні три місяці підготуватися до спів бесіди з консулом на отримання карти поляка.Велике вам спасибі, Ульяно.Успіхів вам у вашій роботі.
Oleh Dawosyr
Oleh Dawosyr
2019-03-20T21:22:30+0000
Перш за все, хочу висловити щиру подяку пані Уляні. Однозначно та беззастережно рекомендую “Твій Старт”, адже він найкращий не лише в самому місті Тернополі, а як мінімум, в усій області. Навчання тут, допомогло мені «з нуля», в порівняно короткий термін опанувати польську мову на дуже високому рівні. Одразу ж на першому курсі навчання в університеті у Польщі я підтвердив рівень В2. Курс вивчення мови та методику її викладання можна окреслити терміном ідеальні, – дуже швидко допомагають опанувати мову, а саме, читання, письмо, говоріння. Минуло вже майже 6 років від моменту мого навчання у “Твій Старт” і я з впевненістю можу сказати, що назва повністю відповідає діям і дає справді хороший старт. Щиро рекомендую кожному навчання саме тут.
Валентина Жигула
Валентина Жигула
2018-12-12T17:57:08+0000
Щиро дякую за навчання. було приємно навчатися у вас! дякую за цілу купу різних фішок які полегшують вивчення польської мови. всього вам найкращого, успіхів та процвітання!
Viktoriya Basista
Viktoriya Basista
2018-11-21T19:20:54+0000
Отримала море позитиву , хороші знання і практичні уміння☝.Кожне заняття манило цікавістю🤗Щиро дякую)))) Улянка -супер спеціаліст своєї справи👏👏👏. 👉Рекомендую усім))))
Nazar Ko
Nazar Ko
2018-10-23T08:38:19+0000
Чудові курси, цікаві заняття, корисні поради і консультації, індивідуальний підхід до кожного. Пані Уляна найкращий викладач і хороша людина-професіонал своєї справи. РЕКОМЕНДУЮ “ТвійСтарт” для вивчення польської мови та вирішення особистих питань пов’язаних з Республікою Польща.
Yuliia Tsymbala
Yuliia Tsymbala
2018-10-20T08:30:48+0000
Я рекомендую «Твій старт» , вони допомогли мені отримати карту побиту . Пані Уляна є дуже класним викладачем польської мови 👍👍👍😘🌹
Vitalii Vasylyk
Vitalii Vasylyk
2018-10-04T17:03:38+0000
Тим, що я є студентом омріяного ВУЗу в Польщі, більшою мірою завдячую Твій старт. Це були 8 місяців найоригінальнішого навчання у моєму житті. На 8 місяців я забув про гори книг і кілометрові конспекти. Твій старт – це практичність, швидкість, якість і новий свіжий подих у навчанні іноземних мов. Твій старт надихає!
Liza  Lukashuk
Liza Lukashuk
2018-10-04T16:36:22+0000
Чудові курси! Цікаві уроки і індивідуальний підхід. Склала тест на відмінно, не дивлячись на те, що ходила зовсім трішки! Приємна і дружня атмосфера. Найкращі курси в Тернополі!
Valeriy Voynarovych
Valeriy Voynarovych
2018-09-14T07:02:51+0000
Хороші курси з індивідуальним підходом до учнів. Отримав достатній рівень знань за відносно короткий проміжок часу. Рекомендую
Ulyana  Yatsykovska
Ulyana Yatsykovska
2018-09-10T23:37:12+0000
Рекомендую «Твій Старт»!!! Індивідуальний підхід, позитивна атмосфера і вивчення польської мови за короткі терміни часу. Пані Уляна— чудовий викладач та неймовірно хороша людина❣️
Alyona Pidhurniak
Alyona Pidhurniak
2018-09-10T19:57:47+0000
Від всієї душі рекомендую заняття у “Твій старт”!!!! Супер дружня атмосфера, у якій немає натяку на важке сприймання та навчання, вся інформація та матеріал засвоюються легко та невимушено, а те, як він подається – стимулює вивчати з кожним заняттям більше, краще та наполегливіше. Викладачі дуже щирі і віддані своїй справі, викладаються на повну : від правил граматики до подання матеріалу відповідно до власних вподобань чи хоббі ( пісні для співів на гітарі, мультфільми, фільми та серіали і тд). А після заняття завжди повертаєшся в гарному настрої, сповненим нових знань та бажань дізнатись більше. ))
Taras Paczaszyński
Taras Paczaszyński
2018-09-10T18:33:41+0000
Найкращі курси польської мови у Тернополі! Не важливо, чи потрібно вивчати мову “з нуля”, чи вдосконалити вже наявні знання, Твій Старт рекомендую у будь-якому випадку. Індивідуальній підхід, сучасні технології навчання, дружня атмосфера на заняттях та професіоналізм майстрів своєї справи однозначно допоможуть опанувати польську мову. Викладачі допоможуть у всіх сферах адаптації до нового середовища, починаючи від мови, традицій та культури, закінчуючи повсякденними “лайфхаками”. Вельми вдячний за здобуті знання та підтримку!
Adriana Kostetska
Adriana Kostetska
2018-08-21T13:31:29+0000
Хочу висловити велику подяку “Твій старт” за те, що допомогли здійснити мою мрію – опанувати польську мову та поступити в державний ВУЗ Польщі. Можу впевнено сказати, що ви професіонали , які відповідально ставляться до своєї праці, адже на вас можна покластися в вирішенні будь – яких питань
Halyna Dmytryshyn
Halyna Dmytryshyn
2018-08-06T17:46:46+0000
Твій Старт це чудова можливість вивчати польську мову за допомогою індивідуального підхрду до навчання і відповідноого рівня знань надається матеріал для вивчення граматики,читання,цікаві аудіо і відео завдання які підійдуть як дітям так дорослим.Рекомендую Твій Старт це супер нагода легко опанувати польську мову для спілкування,навчання чи переїзду в Польщу.
Nadija Lestyuk
Nadija Lestyuk
2018-07-12T11:00:07+0000
Першокласні курси для вивчення польської мови. А пані Уляна – чудовий викладач, зацікавлена у успіхах своїх студентів! Змістовні уроки, цікаві завдання, приємно-мотиваційна атмосфера – таким стало для мене навчання на ТвійСтарт)))))
Oleksandr Pecheniuk
Oleksandr Pecheniuk
2018-07-08T13:12:26+0000
Найкращі курси польської мови,РЕКОМЕНДУЮ!
Victoria Vivchar
Victoria Vivchar
2018-06-03T09:16:44+0000
Віддаю 5 зірок за цікаві заняття,індивідуальний підхід до учнів,дієві поради і просто хорошу атмосферу .Люблю “Твій Старт”)
Lidia Dvulit Dorożyńska
Lidia Dvulit Dorożyńska
2018-05-17T10:20:53+0000
Хто хоче вивчити польську мову, то раджу звернутися до пані Уляни. Це найкращі курси у Тернополі. Дуже приємна, талановита панянка, яка швидко навчить вас польської мови, допоможе, порадить. Прекрасно знаходить підхід до кожного, на уроках використовує інноваційні технології , які дають змогу швидко вивчити мову. Щиро дякую пані Уляні, що допомогла мені у виченні мови, допомогла досягнути своєї мети. Бажаю їй всіх земних благ.
Roma Pavlusyk
Roma Pavlusyk
2018-04-06T14:48:28+0000
Дуже круті курси польської мови. Хороші викладачі, інноваційні технології і системи навчання, більш наближенні до європейських ніж українських. Хороша і зрозуміла подача знань від вчителів. Навчають не тільки мови, але й дають поради, як пристосуватись до реалій польського життя😀. Jestem bardzo zadowolony. Polecam 👍👍👍
Evelina Bogush
Evelina Bogush
2018-03-22T15:04:03+0000
Досконалий курс вивчення польської мови. Я неймовірно задаволена тим, що вибрала саме “Твій старт”. Мені дуже подобалося вивчати польську мову, адже заняття були добре продуманими, цікавими і корисними. Зараз вільно і легко можу розмовляти польською завдяки пані Уляні, яка за відносно короткий термін навчила мене майже всіх основ цієї мови�
Maksym Mykhailiuk
Maksym Mykhailiuk
2018-03-15T15:35:58+0000
Оксана Михайлюк
Оксана Михайлюк
2018-03-15T15:28:44+0000
Andrii Trush
Andrii Trush
2018-03-11T11:08:59+0000
Next Reviews


Індивідуальний підхід викладача дозволив мені швидко вивчити польську розмовну мову, у дуже стислі терміни перед від'їздом до Польщі. Завдяки цим курсам польської мови, після переїзду у Польщу, я не відчував жодних труднощів в розмові з поляками. Після переїзду в Польщу продовжив в них навчання через скайп, щоб вивчити ще й граматику. Вони справді знають свою справу і вміють передати ці знання. Та й ціни в них практично найдешевші в Тернополі для індивідуальних занять. З радістю та подякою рекомендую їх усім
Андрій Мельник
Обрав саме ці курси та залишився задоволеним, тепер всім їх рекомендую. Завдяки їх індивідуальним підходом до кожного студента, вивчення польської мови стає швидким та цікавим а головне саме тут вас зрозуміють та навчать багато чого цікавого. Да і ціна приємна.
Андрій Труш
Уроки проходять з легкістю та цікавістю. Все доступно пояснюють та виправляють помилки. Рекомендую чудового викладача польської мови 🙂
Ірина Шевчук
Все було на стільки оперативно, що я досі не можу усвідомити, той факт, що проживаю та навчаюся у Польщі, а я тут вже третій тиждень.
Олег Козуб
Професійний та індивідуальний підхід до кожного.Хороший рівень викладання польської мови.Якщо бажаєте швидко та якісно вивчити język Polski , тоді рекомендую саме ці курси.Я вже рік навчаюся у Польщі і результатом залишився задоволений.Pozdrawiam;)
Андрій Мазур
Все було добре виконано. Цікаво, навіть після виконання умов контракту, коли потребував допомогу, то давали поради. Це важливо. Раджу кожному скористатись послугами.
Олексій
Вивчала тут польську мову. Залишилась дуже здоволена професійністю викладача, індивідуальним підходом до кожного учня, доброзичливою атмосферою та можливісю обрати зручний графік навчання. Усім рекомендую!
Тетяна Загричук
Все супер.Швидко якісно надійно та не надто затратно. Я задоволений. Раджу усім! 
Шумський Роман
Дуже хороші люди,швидке обслуговування і тепле атмосфера,не тільки все відмінно зробили ай морально підтримали.
Вікторія Чипурко
Я дуже задоволена уроками! Викладач професіонал своєї справи. Заняття були для мене дуже цікавими та пізнавальними. Для мене приємним був той факт, що викладач завжди давав мені вибір опрацьовувати ті книги, які були цікавими саме для мене. Сподобався також виклад граматики, все пояснено доступно і зрозуміло. Та головною перевагою для мене було те, що на протязі цілого заняття спілкувались ми виключно польською мовою. Як результат, тепер у мене немає жодних проблем у спілкуванні з поляками. А ще приємно здивувало мене,що викладач щиро радіє успіхам учня і завжди готовий підтримати. Це надає стимулу для підкорення нових вершин! Щиро Вам дякую! 
Marta Teraz
Я займалась буквально рік часу у цій фірмі і за цей рік змогла дуже добре вивчити польську мову, а все завдяки хорошому викладачеві! Наші заняття проходили в приємній, дружній атмосфері. Викладання матеріалу відувалось на високому професійному рівні. Щиро дякую Вам, що саме тут отримала змогу навчатись!
Анна Остап'юк
Ходила на індивідуальні заняття з польської мови 4 місяці,за 4 місяці я вивчила мову з нуля до дуже достойного рівня! Дуже приємний і компетентний викладач пані Уляна вкладає душу в навчання і професіонал своєї справи, вміє знайти підхід та мотивувати учнів! Після закінчення курсів я порадила їх своїм друзям і ті теж в захваті тому всім раджу! 
Sonyachna Yulya